סלט בקר עם תפוחי אדמה וקורניצ'ון
סלט בקר עם תפוחי אדמה וקורניצ'ון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1516 קלוריות, 138 גרם חלבון ו 96 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שאלוט, פטרוזיליה שטוחה, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סלט בקר עם תפוחי אדמה וקורניצ'ון, תפוחי אדמה חדשים עם cornichons & שמנת, ו נקניק עם תפוחי אדמה מרוסקים וקורנישון.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
מניחים תפוחי אדמה על מרובע 12 אינץ ' של נייר, ואז לדקור כל אחד עם מזלג לעטוף בנייר כסף.
אופים עד מכרז, על 1 שעה. (תפוחי אדמה נעשים כאשר סכין קטן חודר מרכזים בקלות.) Unwrap תפוחי אדמה מגניב מעט.
לחמם בקר בתבנית אפייה קטנה, מכוסה, בתנור או במיקרוגל עד חם. בעוד בשר הוא חימום, לטאטא יחד חומץ, חרדל, שאלוט, סוכר, מלח ופלפל בקערה קטנה, ולאחר מכן להוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד ההלבשה הוא emulsified.
שעועית קיטור בתוך ספינת קיטור להגדיר על מים רותחים, מכוסה, עד רק מכרז, על 5 דקות. בינתיים, לקלף תפוחי אדמה לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', העברה לקערה גדולה.
מוסיפים שעועית חמה לתפוחי אדמה חמים יחד עם 2 כפות ויניגרט, משליך בעדינות למעיל.
קו מגש או 4 צלחות עם עלי חסה ולסדר תערובת תפוחי אדמה על גבי. לזרוק בשר, cornichons, ופטרוזיליה עם ויניגרט הנותרים תל על גבי תערובת תפוחי אדמה.