סלט ברוקולי
סלט ברוקולי יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 59 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-35 דקות. אם יש לכם פלפל, מלח, רוטב שמנת מיונז חמוץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ברוקולי " סלט כרוב, סלט ברוקולי, ו סלט ברוקולי.
הוראות
לקצץ 1/2 אינץ ' מתחתית גזע ברוקולי.
חותכים ברוקולי לאורכו ל 4 חתיכות.
תביא מלח 2 qt. מים לרתיחה בתנור הולנדי על חום גבוה.
מוסיפים ברוקולי ומבשלים 2 דקות או רק עד שברוקולי הופך לירוק בהיר. (לא לבשל יתר על המידה.)
מסננים ברוקולי, ולצלול לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
מסננים ברוקולי, וטפיחה יבשה בין מגבות נייר. קוצצים ברוקולי פרחים וגבעולים.
מערבבים ברוקולי, כרוב ירוק, ואת 6 המרכיבים הבאים בקערה גדולה.
מוסיפים 1 כוס מיונז שמנת חמוצה, וזורקים למעיל. כיסוי וצינה 8 עד 24 שעות.
הפוך מראש טיפ: לעשות את זה קל וטעים סלט החורף 8 עד 24 שעות קדימה כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.