סלט ברוקולי טרי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו סלט ברוקולי טרי. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 211 קלוריות. איש מערות זה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 6 . גשו לסופר וקנו גרידת לימון, אגוזי פקאן, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. נסו סלט ברוקולי טרי, סלט ברוקולי טרי, ו סלט ברוקולי טרי (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הקציפו יחד את החומץ, הגרידה, מיץ הלימון, החרדל, המלח והפלפל בקערת ערבוב בינונית. תוך כדי הקצפה מתמדת מוסיפים בהדרגה את שמן הזית.
מוסיפים את הברוקולי וזורקים למעיל. מכסים ומניחים במקרר במשך שעה 1.
מערבבים פנימה את העגבניות, אגוזי הלוז והבזיליקום. מכסים ומניחים לשבת, בטמפרטורת החדר או במקרר, למשך 15 דקות נוספות לפני ההגשה.