סלט ברוקולי שום
סלט ברוקולי שום יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 185 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך צימוקים זהובים, חומץ יין אורז, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו סלט ברוקולי חם עם שום מטוגן, סלט ברוקולי אסיאתי עם צ'ילי חריף-רוטב שום, ו סלט ברוקולי מדהים של גרג עם פטריות לימון, שום ושיטאקי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מכסים ומביאים את המים לרתיחה.
מוסיפים ברוקולי, מכסים ואדים עד למכרז, 3 עד 4 דקות.
יש לשטוף ברוקולי מתחת למים קרים עד צונן; להפריש.
מחממים שמן זית במחבת קטנה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים צנוברים בשמן זית עד קלוי קלוי, 2 עד 3 דקות; להסיר מהחום.
להקציף חומץ אורז, שמן צמחי, שום, ופלפל קאיין בקערה גדולה.
להעביר ברוקולי, צנוברים, וצימוקים רוטב חומץ אורז; לזרוק מעיל.