קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות75
מגזין

סלט ברוקולי שום

סלט ברוקולי שום
סלט ברוקולי שום יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 185 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך צימוקים זהובים, חומץ יין אורז, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו סלט ברוקולי חם עם שום מטוגן, סלט ברוקולי אסיאתי עם צ'ילי חריף-רוטב שום, ו סלט ברוקולי מדהים של גרג עם פטריות לימון, שום ושיטאקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מכסים ומביאים את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים ברוקולי, מכסים ואדים עד למכרז, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
3
יש לשטוף ברוקולי מתחת למים קרים עד צונן; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
מיםמים
4
מחממים שמן זית במחבת קטנה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים צנוברים בשמן זית עד קלוי קלוי, 2 עד 3 דקות; להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
צנובריםצנוברים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
להקציף חומץ אורז, שמן צמחי, שום, ופלפל קאיין בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
שמן צמחישמן צמחי
חומץ אורזחומץ אורז
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
להעביר ברוקולי, צנוברים, וצימוקים רוטב חומץ אורז; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
צנובריםצנוברים
ברוקוליברוקולי
צימוקיםצימוקים