סלט ברוקולי שומשום
סלט ברוקולי שומשום יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 79 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לכי לחנות וקחי ברוקולי, סוכר, שמן שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Allrecipes יש 12 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סלט ברוקולי שומשום, ברוקולי וסלט שומשום מתוק, ו סלט ברוקולי שומשום כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). טוסט שומשום במשך 3 עד 5 דקות, או עד הזרעים מתחילים להפוך חום זהוב. תניח בצד.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. מבשלים ברוקולי במים רותחים במשך 3 עד 5 דקות, או עד רוך הרצוי.
מסננים, ומעבירים לקערה גדולה.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את החומץ, רוטב סויה, שמן שומשום, סוכר, שומשום.
יוצקים ברוקולי, וזורקים למעיל.