סלט בשר ותפוחי אדמה בגריל
סלט בשר ותפוחי אדמה בגריל נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. והוא יספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 44 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לך סטייק בשר בקר, 1/2 כוס רוטב איטלקי פיקנטי קראפט, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: סלט טונה צרוב עם Herbes de Provence, תפוחי אדמה Fingerling בגריל, מלח מעושן היקורי & סלט אספרגוס מגולח, סלט חם עם תפוחי אדמה חדשים בגריל, ו בשר ותפוחי אדמה בליגת הילדים.
הוראות
יוצקים 1/4 כוס רוטב על סטייק בצלחת רדודה; לפנות באופן שווה מעיל שני הצדדים של סטייק. מקררים 3 שעות כדי להשרות.
גריל משומן בחום לחום בינוני.
מניחים תפוחי אדמה במרכז גיליון גדול של רדיד כבד. להעלות צדדים לסכל.
טפטוף נשאר רוטב על תפוחי אדמה. מקפלים לעשות מנות.
הסר סטייק מן המרינדה; להשליך מרינדה.
סטייק גריל וחבילת תפוחי אדמה 8 דקות. בכל צד או עד סטייק הוא doneness בינוני (160F) ותפוחי אדמה רכים.
חותכים סטייק על פני התבואה לרצועות דקות.
מוסיפים לסלט ירקות בקערה גדולה יחד עם עגבניות, בצל ותפוחי אדמה; מערבבים קלות.