קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט ג'לטין כתום

סלט ג'לטין כתום
אנשים רבים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . אם יש לכם jell-o® לערבב, ציפוי מוקצף, גבינת קוטג'וקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. , שהוא מוצק. נסו סלט ג'לטין כתום טארט, סלט בייגלה ג'לטין כתום, ו סלט ג'לטין משמש כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב, לשלב את התפוזים, אננס וג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
ג ' לטיןג ' לטין
כתוםכתום
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
מערבבים היטב ומקררים במשך 1/2 שעה.
3
מוסיפים גבינת קוטג ' לפירות; מערבבים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
פירותפירות
4
בעדינות לקפל ציפוי מוקצף; צמרמורת לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.