זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צ'ילי קרוש טונה Ahi & סלט אבוקדו עם רוטב שום כוסברה (GF!) ... ו Fave five Friday: Healthy טונה, סלט טונה אבוקדו, ו סלט טונאן ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את הגזר julienned ובצל פרוס בקערה ולהוסיף את המלח.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
תן לזה לשבת במשך 30 דקות או עד הגזר יש לשחרר קצת נוזל. לסחוט את הגזרים באמצעות תנועת לישה כדי לשדל החוצה נוזל יותר.לתפוס גוש גדול של גזר ולסחוט כמה שיותר מים החוצה ככל שאתה יכול, להשליך את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
3
שים את הגזר סחוט בקערה נפרדת, ולאחר מכן להוסיף את הטונה, אבוקדו, פטרוזיליה, שמן שומשום ופלפל. לזרוק לשלב ואז להתאים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1/4 כוס שומן חזיר
גב שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.