קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות87
מגזין

סלט גזר, טונה ואבוקדו

סלט גזר, טונה ואבוקדו
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צ'ילי קרוש טונה Ahi & סלט אבוקדו עם רוטב שום כוסברה (GF!) ... ו Fave five Friday: Healthy טונה, סלט טונה אבוקדו, ו סלט טונאן ואבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הגזר julienned ובצל פרוס בקערה ולהוסיף את המלח.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
תן לזה לשבת במשך 30 דקות או עד הגזר יש לשחרר קצת נוזל. לסחוט את הגזרים באמצעות תנועת לישה כדי לשדל החוצה נוזל יותר.לתפוס גוש גדול של גזר ולסחוט כמה שיותר מים החוצה ככל שאתה יכול, להשליך את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
3
שים את הגזר סחוט בקערה נפרדת, ולאחר מכן להוסיף את הטונה, אבוקדו, פטרוזיליה, שמן שומשום ופלפל. לזרוק לשלב ואז להתאים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.