סלט דגנים יווני הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 874 קלוריות. אם יש לך גרגרי חיטה, פירות יער שיפון, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו דגנים מלאים כוסמין Pitas מיני עם סלט יווני - שתי דרכים, קערת תבואה יוונית עם קישואים מטוגנים, הלומי וזרעים קלויים, ו קל בגריל תרנגולות קורניש וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי, וסלט יווני (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הפוך את הסלט: להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את השעורה ומבשלים 15 דקות. באמצעות מסננת, להסיר שעורה מן המים ולהעביר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
להביא את המים בחזרה לרתיחה ומלח, לטעום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מוסיפים את השעורה ואת השיפון ואת גרגרי החיטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד במכרז, על 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
שעורה
שיפון
6
ניקוז, העברה לקערה, וקריר.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
כאשר מגניב, לשלב עם שאר החומרים.
1
להקציף יחד את החומץ, שמיר, ושום. תוך לטאטא, טפטוף בשמן כדי להפוך את ההלבשה חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
יוונית עובד ממש טוב עם Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.