אם יש לכם שעועית לימה, סלסה ורדה, עלי אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. מתכונים דומים: עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי, סלט תפוחי אדמה סלסה ורדה, ו דיונון מוקפץ עם חצילים מטוגנים.
הוראות
1
עבור דיונון: טפיחה דיונון יבש, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים מעל גבוה מאוד, עם שתי כפות של oliveoil במשך כ 1 דקה, או עד דיונון מופיע מבושל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
דיונון
1
מוסיפים דיונון מבושל ובצל לקערת ערבוב עם שעועית וחסה. לרסק שום, צלפים ואנשובי לתוך משחה באמצעות מרגמה ועלי או מעבד מזון קטן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דיונון
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מוסיפים שפריץ של מיץ לימון ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3
מוסיפים עשבי תיבול קצוצים, פלפל אנהיים choppedroasted, גרידת לימון ושמן זית, ואז למזג ולהתאים עקביות עם עוד שמן זית. סלט שמלה עם סלסה ורדה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אנהיים
יכול) סלסה ורדה משומרת
כסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.