אם יש לכם שעועית לימה, סלסה ורדה, עלי אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. מתכונים דומים: עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי, סלט תפוחי אדמה סלסה ורדה, ו דיונון מוקפץ עם חצילים מטוגנים.
הוראות
1
עבור דיונון: טפיחה דיונון יבש, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים מעל גבוה מאוד, עם שתי כפות של oliveoil במשך כ 1 דקה, או עד דיונון מופיע מבושל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
דיונון
1
מוסיפים דיונון מבושל ובצל לקערת ערבוב עם שעועית וחסה. לרסק שום, צלפים ואנשובי לתוך משחה באמצעות מרגמה ועלי או מעבד מזון קטן.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
תוספות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
דיונון
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
מוסיפים שפריץ של מיץ לימון ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3
מוסיפים עשבי תיבול קצוצים, פלפל אנהיים choppedroasted, גרידת לימון ושמן זית, ואז למזג ולהתאים עקביות עם עוד שמן זית. סלט שמלה עם סלסה ורדה ומגישים.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.