סלט האביב של אספרגוס, רמפות, אפונה הצמד, אפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלט האביב של אספרגוס, רמפות, אפונה הצמד, ואפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט קליפת לימון. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, שמן זית, עלי פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 546 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פסטה עם אפונה הצמד, שום, גרידת לימון, ופלפל שחור (טבעוני), סלט ירקות עם אספרגוס, אפונה שלג, צנוניות, ויניגרט דיז'ון דבש, ו אפונה הצמד סוכר ואפונה מתוקה עם ויניגרט שום צ'ילה חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב שמן זית, מיץ לימון, גרידת לימון, פטרוזיליה, בצלצלים יחד במיכל sealable קטן.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעליים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2
מערבבים יחד ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3
עבור הירקות: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מתגלגלת. הכן אמבט קרח. אפונה לבנה במים, רותחים עד ירוק בהיר רק רך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כפית מלח היקורי מעושן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
העברה לאמבט קרח עם מסננת רשת תיל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מוסיפים אפונה הצמד למים blanching ומבשלים עד ירוק בהיר רק במכרז, 1 עד 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה הצמד סוכר
1 כפית מלח היקורי מעושן
6
העברה לאמבט קרח עם מסננת רשת תיל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
הוסף עצות אספרגוס (לא גבעולים) כדי מים blanching ומבשלים עד ירוק בהיר רק רך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן
8
העברה לאמבט קרח עם מסננת רשת תיל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
הסר את כל הירקות מאמבט קרח והעברתם לסדין אפייה מצופה במגבת מטבח נקייה או מגבות נייר לייבוש. הניחו ירקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1
העברת גבעולי אספרגוס מים blanching ומבשלים עד מכרז לחלוטין, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן
2
להעביר גבעולים חמים לצנצנת של בלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים 2 כפות שמן זית. התחל בלנדר במהירות איטית ולהגדיל בהדרגה גבוה. תערובת עד purée אספרגוס הוא חלק לחלוטין, הוספת כף או שתיים של מים blanching וגירוד למטה הצדדים לפי הצורך. פירה העונה לטעום עם מלח ופלפל ושמן זית יותר אם תרצה, ולאחר מכן להפריש להתקרר מעט. תשליך מים לבנים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
לביצים: בסיר גדול, להביא שלושה סנטימטרים של מים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים חומץ ומתבלים במלח. להפחית את החום עד המים הוא רק בקושי רועד. לשבור ביצה אחת לקערה קטנה. מערבולת מים בסיר עם כף עץ, ואז בזהירות להנמיך ביצה לתוך המים. חזור על הפעולה עד שכל ארבע הביצים יהיו במים. מבשלים, מערבלים בעדינות את המים והופכים את הביצים מדי פעם, עד שהלבנים נקבעים אבל החלמונים עדיין נוזליים, כ -2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר בזהירות ביצים ולהעביר לקערה מלאה במי ברז חמים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כפית מלח היקורי מעושן
זנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
מחממים קנולה או שמן צמחי במחבת כבדה עם תחתית גדולה מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הוסף רמפות ולהפחית את החום בינוני. מבשלים, מערבבים ומתהפכים מדי פעם עד משחימים ומטוגנים קלות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומעבירים רמפות לצלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רמפות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1
מורחים פירה אספרגוס לאורך תחתית של ארבע קערות רחבות, רדודות או צלחות. לזרוק את האפונה, אפונה שלג, אפונה ירוקה, ועצות אספרגוס עם 3/4 של ההלבשה בקערה גדולה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מחלקים סלט באופן שווה בין ארבע הקערות. מעל כל סלט עם רמפות מוקפצות וביצה עלומה. כפית נשארת רוטב מעל הביצה ואת העונה הביצה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ביצה עלומה
טבעות פלפל אדום מתוק
ירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רמפות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)