סלט הדובדבן העליון של פרידה
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. . גשו לסופר וקנו אננס, מים, מרשמלו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: קינוח דובדבן עליון, ג'לטין דובדבן עליון, ו סלט ביצים עליון.
הוראות
ממיסים את ג ' לטין תות בכוס 1 של מים רותחים. מערבבים במילוי עוגת הדובדבן, ולאחר מכן להפיץ את התערובת למחבת 7x11 אינץ', ומקררים עד כמעט להגדיר, כ 45 דקות.
ממיסים את ג ' לטין לימון במים רותחים 3/4 כוס; מערבבים את מיץ הלימון, ומניחים בצד. מחית את גבינת שמנת בקערה נפרדת עד רך, ואז מערבבים את המיונז.
יוצקים את ג ' לטין לימון לתוך תערובת גבינת שמנת ומערבבים עד חלקה. לאחר מכן, מוסיפים את האננס הלא מצוחצח. לבסוף, לקפל את המרשמלו וקצפת.
מורחים את תערובת האננס על שכבת הדובדבן הצוננת ומפזרים אגוזי מלך קצוצים. צ ' יל במקרר עד סט מלא, על 2 שעות.