סלט הודו ואורז
סלט הודו ואורז יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 275 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם חומץ בלסמי, פלפל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט הודו ואורז, סלט הודו, אורז ורומיין, ו סלט הודו אורז בר.
הוראות
לבשל אורז לפי ההוראות על הקופסה. מקררים 10 דקות כדי להתקרר.
בינתיים, לחתוך פרוסות דקות מהחלק העליון של עגבניות. בעדינות לסחוט ולהשליך זרעים. באמצעות כפית, להסיר עיסת מעגבניות, עוזב פגז 1/4 אינץ'.
הניקוז הפוך על מגבות נייר. להכניס למקרר עד שישב בכלא.
בקערה בינונית, מערבבים אורז, הודו, סלרי, פלפל ובצל. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים ההלבשה.
יוצקים רוטב על סלט; מערבבים בעדינות מעיל. כיסוי; להכניס למקרר עד מקורר ביסודיות, לפחות 45 דקות.
ממש לפני ההגשה, סלט כפית לתוך קונכיות עגבניות. אם תרצה, מקשטים עם בצל ירוק קצוץ נוסף.