קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

סלט הודו וולדורף

סלט הודו וולדורף
גשו לסופר וקנו תפוח, אגוזי מלך, חזה הודו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 73%. סלט וולדורף טורקיה, סלט וולדורף טורקיה, ו סלט וולדורף טורקיה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה קטנה מקציפים את היוגורט, הדבש, הג ' ינג ' ר והמלח. בקערה גדולה שלבו את ההודו, התפוח, הענבים, הסלרי והצימוקים; מוסיפים תערובת יוגורט וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ענביםענבים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
לשימור,לשימור,
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מגישים על חסה; מפזרים אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אתה יכול לנסות סטרלינג מורשת אוסף נאפה שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
אוסף מורשת סטרלינג נאפה שרדונה
אוסף מורשת סטרלינג נאפה שרדונה
מאוזן ומורכב, שרדונה עמק נאפה שכבות פירות מכמה כרמים באווה, מתחתן עם הבשלות השופעת והנועזת של אמצע העמק עם העושר והעומק של קרנרוס. פרי בהיר וזהוב פותח את האף, מעוגל בתווים של דבש, קרמל, תבלין אפייה וטוסט. כניסה נועזת של לימונים ותפוח בשל מפתחת משקל וצמיגות ככל שהיא מתפתחת דרך הפה. תרומת החבית משאירה רושם שקדים כמעט מתוק לאורך הסיום.