מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 11 דקות. מתכון זה מן המזוןרשת דורשת שמן שומשום, שמן צמחי, בצל ירוק, הודו גס. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 57%, וזה די טוב. סלט הודו סיני, סלט פסטה הודו סיני, ו טורקיה סינית בג'ייד דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה גדולה מקציפים יחד רוטב סויה, דבש, חומץ וג ' ינג ' ר עד להמסת הדבש.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מקציפים כל הזמן, מוסיפים שמנים בזרם איטי עד להטמעה מלאה. לטעום ולהתאים טעם, לפי הצורך.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים הודו, זורקים לציפוי יסודי ומניחים לשבת 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרואנר וולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר וולטלינר יש תווים רבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים לסלט שמנת. בחירת החתימה של פדרונצ ' לי שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
בחירת חתימת פדרונצ ' לי שרדונה
תווי לימון, אגס ודבש עשירים בזר מובילים לטעמים טריים של תפוח, מאייר לימון ומנגו. התערובת של שני מגרשי השרדונה מוסיפה גם איכויות קדימה של פירות וגם מורכבות עץ אלון קלוי. מודגש על ידי חומציות בהירה, היין מסיים פריך עם גימור מתמשך ארוך.