סלט הליבוט בגריל עם ויניגרט פטל
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו סוכר, פלפל, חומץ בטעם פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 85% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: סלט אפרסק בגריל עם ויניגרט פטל, סלט סלמון בגריל עם ויניגרט פטל, ו סלט אפרסק בגריל עם ויניגרט פטל.
הוראות
מפזרים פפריקה ופלפל על פילה. מסדרים פילה בסל צליה חוט מצופה ספריי בישול. הכן גריל.
מניחים סל צליה על מתלה גריל, וגריל 6 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מערבבים חומץ ו-5 המרכיבים הבאים (חומץ דרך מלח) בצנצנת. מכסים בחוזקה, ולנער במרץ.
יוצקים ירקות, זורקים בעדינות.
מניחים 2 כוסות ירקות על כל אחד 4 צלחות.
חותכים כל פילה לפרוסות 1/4 אינץ'; מסדרים על גבי ירקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.