סלט הפסטה הטוב ביותר אי פעם
סלט הפסטה הטוב ביותר אי פעם יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, טרגון, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סלט פסטה פגז ים או סלט פסטה Wheelie, על סלט פסטה בקיץ ועל למה אתה לא צריך לשטוף פסטה עם מים קרים, ו סלט פסטה צמחוני קלוי עם פסטה קישואים עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את השמן, חומץ, טרגון, שמיר, מלח, חרדל, פימנטו, צלפים ופלפל. לשבת בצד.
בקערה גדולה, לזרוק יחד את הפסטה, פלפל ירוק, Havarti, בצל ירוק ועוף.
מוסיפים רוטב לפי הטעם וזורקים למעיל.