אם יש לך כמהין, שמן זית, חזה ברווז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו ספייס שפשף חזה ברווז בגריל עם אפרסק בגריל וסלט גבינת עיזים, סלט חזה ברווז בגריל עם שמפניה-ויניגרט דבש, ו ברווז בגריל חזה קלאב פניני (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף ולייבש את החסה ולקרוע לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
חסה
2
קו שקית פלסטיק גדולה עם גיליון נייר גרירה.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
3
מוסיף את הירוקים ומניח גיליון אחר על גבי אותם. קרוב ומקרר.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
4
בסיר בינוני של מים רותחים מומלחים קלות, לבשל את שעועית לימה טרי במשך 10 עד 15 דקות עד במכרז. (אם משתמשים בשעועית קפואה, מבשלים 1 עד 2 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
שעועית לימה
שעועית
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
לנקז, להתקרר מתחת למים קרים, ולנקז שוב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים
6
לשפשף את עור הברווז עם הקורנית. מתבלים במלח ופלפל, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
טימין
ברווז שלם
לשפשף תיבול יבש
7
במחבת גדולה, חום 2 כפות שמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים את הפלפלים, משליכים מדי פעם, מבשלים עד נבול, כ -10 דקות, באמצעות כף מחוררת, מסירים את הפלפלים לקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
9
להעלות את החום גבוה. כאשר המחבת מתחילה לעשן, מוסיפים את שדי הברווז, העור בצד למטה. מבשלים עד העור הוא זהוב, על 4 דקות. הסתובב וצרוב במשך 3 דקות נוספות עד שדי הברווז הם נדירים. (מגרשות מוגשות בצורה הטובה ביותר נדיר; עבור נדיר בינוני, לבשל על 2 דקות יותר.)
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
הסר מהמחבת ושמור על צלחת חמה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
בקערה גדולה, לטאטא יחד את החומץ עם מלח ופלפל לפי הטעם. בהדרגה לטאטא את הנותרים 6 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חומץ
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
12
מוסיפים את הירוקים וזורקים למעיל. מחלקים את הירוקים בין 4 צלחות מנה ומפזרים את שעועית לימה רצועות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לימה
ירוק
פלפל
13
חותכים את שדי הברווז על פני התבואה לפרוסות דקות ומסדרים על הירקות.