קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלט חזיר ופסטה

סלט חזיר ופסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חזיר חווה וסלט פסטה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 167 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפלים קלויים, חזיר, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: בשר חזיר וגבינה הכנת ארוחה Pinwheels עם מטבל חווה תוצרת בית, סלט פסטה blt ראנץ, ו סלט פסטה החווה BBQ.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בתנור הולנדי 4 ליטר; מוסיפים מספיק מים רק כדי לכסות תפוחי אדמה. מכסים וחום לרתיחה; מרתיחים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הסר תפוחי אדמה ממים עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מוסיפים פסטה למים רותחים בתנור הולנדי; מבשלים ומנקזים לפי הוראות האריזה, ומוסיפים ברוקולי למשך 2 הדקות האחרונות של הבישול. תפוחי אדמה מגניבים, פסטה וברוקולי מעט. מקררים על 1 שעה או עד צונן לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מערבבים תפוחי אדמה, פסטה, ברוקולי, בשר חזיר, פלפלים ובצל בכוס גדולה או קערת פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מערבבים מיונז, רוטב חווה ופלפל; מערבבים בעדינות לתוך תערובת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6
מגישים מיד, או לכסות ולקרר עד 2 שעות לפני ההגשה.