סלט חצילים בספלי פרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט חצילים בכוסות פרמזן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. אם יש לכם חומץ בלסמי, עגבניות שרי, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו סלט קיסר פרמזן כוסות, סלט פרמזן חצילים בגריל, ו גבינת פרמזן פריך וכוסות רוזמרין עם תרד וסלט תות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים חצי מהחציל בשכבה אחת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית, ללא הפרעה, עד להשחמה בתחתית, כ -3 דקות. מערבבים, מכסים ומבשלים עד שהחציל רך, בערך 5 דקות יותר. לגרד את החצילים על צלחת גדולה ולחזור עם 2 כפות יותר של שמן זית ואת החצילים הנותרים.
שמן קל גיליון אפייה nonstick גדול rimmed.
מפזרים 1/4 כוס גבינת פרמזן לתוך סיבוב 6 אינץ ' בכל צד של תבנית האפייה.
אופים במשך כ 3 דקות, עד הפרמזן נמס וחום זהוב.
תן לסיבובי הגבינה להתקרר במשך כ -30 שניות להתקשות. עם מרית, בזהירות להרים כל סיבוב מעל תבנית אפייה לעטוף אותו מעל קערה הפוכה 4 אינץ ' רחב.
תן את הגבינה לעמוד עד מקורר פריך, על 2 דקות. חזור עם פרמזן שנותר לעשות 2 כוסות גבינה יותר.
בקערה קטנה, לטאטא את הנותרים 1/4 כוס שמן זית עם חומץ מתבלים עם מלח ופלפל. בקערה גדולה, לזרוק את mesclun, בצל ירוק, עגבניות וחציל מבושל עם ההלבשה. בזהירות כפית את הסלט לתוך כוסות פרמזן ומגישים מיד.