קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט טאקו באמצע השבוע

סלט טאקו באמצע השבוע
המתכון סלט טאקו Weeknight מוכן תוך כ 20 דקות, והוא בהחלט גדול חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 543 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם טורטיות קמח, pkt. תערובת תיבול טאקו bellâ® טאקו, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: סלט טאקו שבועיים מעולה באופן מפתיע, מרק טאקו באמצע השבוע, ו סלט פסטה באמצע השבוע.

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לקמט 4 יריעות גדולות של נייר כדי להפוך 4 (3 אינץ') כדורים; מקום על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
מקום 1 טורטייה על כל כדור; תרסיס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
טורטיהטורטיה
4
אופים 6 עד 8 דקות. או עד טורטיות הן חום זהוב. (טורטיות יהיה לעטוף מעל כדורים כדי ליצור פגזים כפי שהם אופים.)
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בינתיים, לבשל בשר עם תערובת טאקו תיבול לפי ההוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול טאקותערובת תיבול טאקו
בשרבשר
6
ממלאים פגזים עם חסה, תערובת בשר, גבינה ועגבניות ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
חסהחסה
גבינהגבינה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
בשרבשר
7
טפטוף עם רוטב.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.