סלט טונה בגריל
גשו לסופר וקנו חומץ יין אורז, בצל, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: סלט טונה בגריל, סלט טונה צרוב עם Herbes de Provence, תפוחי אדמה Fingerling בגריל, מלח מעושן היקורי & סלט אספרגוס מגולח, ו סלט אבוקדו טונאני בגריל.
הוראות
מערבבים את רוטב הסויה, מיץ תפוזים, חומץ, סוכר חום, קליפת תפוז, שום ורוטב פלפל חריף בצלחת.
תוסיף את הטונה. לכסות ולהניח בצד במשך 15 דקות. גריל אור או מטגן.
כאשר הגחלים מכוסים אפר או גריל גז חם, למקם את הטונה על גריל (או 6 אינץ ' מתחת broiler). טובלים את תפוחי האדמה, עגבניות, פלפלים, בצל לתוך המרינדה ולסדר, לחתוך בצד למטה, על הגריל. לכסות ולבשל 7 דקות. הפוך את הדגים והירקות. זרוק את המרינדה.
מכסים ומבשלים 5 עד 7 דקות יותר או עד הטונה אטום והירקות הם מזלג מכרז.
מערבבים את הרומיין ובזיליקום על מגש.
מפזרים שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל. לזרוק. סדר פריטים בגריל על גבי.