סלט טונה בגריל עם רוטב ווסאבי
סלט טונה בגריל עם רוטב ווסאבי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 330 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית, זמין בשווקים אסיה וחנויות מזון בריאות, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון של 87% המנה הזאת מעולה. נסו טונה צרובה עם סלט צנון ורוטב ווסאבי, טונאן צרוב וסלט צנון עם רוטב ווסאבי, ו טונה צרובה עם רוטב לימון-ווסאבי וצ'יפס וונטון חרדל חם (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת זכוכית רדודה, לשלב 1 כף רוטב סויה 1 כפית שמן.
מוסיפים את הטונה ואת המעיל היטב. מקררים למשך כ-15 דקות, מסובבים את הדג פעמיים.
להדליק גריל או לחמם מראש את המטגן. בקערה קטנה, מערבבים את אבקת ווסאבי עם 4 כפיות מים חמים. לכסות ולהניח בצד במשך 5 דקות.
בקערה אחרת, מערבבים 2 כפות מים חמים לתוך הטחינה. מערבבים את הדבק ווסאבי, חומץ, חרדל, סוכר, שום ואת הנותרים 2 כפיות רוטב סויה 4 כפיות שמן. מתבלים במלח ופלפל.
מתבלים את הטונה עם מלח ופלפל; גריל או מטגן עד פריך מבחוץ ונדיר בתוך, כ 4 דקות לכל צד.
להעביר את הדג לצלחת לנוח במשך כמה דקות, ולאחר מכן לחתוך אותו נגד התבואה 1/3 אינץ ' עבה.
בקערה גדולה, לזרוק את נבטי האספסת עם פטריות enoki וכל אבל 2 כפות של ההלבשה; לשחרר את הנבטים כדי להפיץ באופן שווה את הרוטב. לפזר את עלי התרד על 4 צלחות גדולות ולסדר את הטונה על גבי.
טפטוף על הנותרים 2 כפות ההלבשה. תלולית סלט נבט על הטונה, לפזר את הג ' ינג ' ר כבוש על גבי לשרת.