קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

סלט טונה ברוסקטה

סלט טונה ברוסקטה
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: סלט טונה ברוסקטה, עגבניות "ברוסקטה" עם סלט טונאן וקנליני, ו ברוסקטה טונה טוסקנית.

הוראות

1
בקערה בינונית, מקפלים בעדינות את כל המרכיבים למעט חסה ולחם. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
ממש לפני ההגשה, מערבבים חסה לתוך תערובת טונה.
מרכיבים שתצטרך
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
3
לשמש ציפוי לפרוסות לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Maddalena מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.