סלט טופו מזוגג-פטריות
סלט טופ מתכונים דומים: סלט טופו מזוגג-פטריות, סטייק טופו מזוגג עם סלט שעועית & גדילי ביצים, ו סלט טופו חומוס (סלט בורמזי עם שאן טופו).
הוראות
מחממים את המטגן. בקערה קטנה, לשלב את הקטשופ, רוטב סויה, שרי ושמן שומשום. בקערה קטנה אחרת, תערובת 1 כף של רוטב קטשופ עם מיץ לימון ושמורה.
מסדרים את כובעי הפטריות על גיליון עוגיות, בצד נבע למטה; מברשת עם שמן צמחי העונה עם מלח ופלפל. מטגנים 6 אינץ ' מהחום במשך 4 דקות, סיבוב המחבת במידת הצורך, עד השחמה. להפוך את הכובעים ולצלות במשך 3 דקות, או עד השחמה קלה.
מברשת את הכובעים עם קצת רוטב קטשופ צלייה במשך 30 שניות, או עד פריך עמוק השחמה. הפעל, מברשת שוב עם רוטב צלייה במשך 30 שניות יותר. מחסנית את הכובעים לחתוך לרצועות 1/4 אינץ'.
על גיליון העוגיות, לצחצח את טופו משני הצדדים עם חלק מהרוטב קטשופ. לצלות במשך 1 דקה, או עד השחמה עמוקה פריך. בעוד עדיין על הסדין, לחתוך בעדינות לקוביות 1 אינץ'.
בקערה, לזרוק את הפטריות, בצל ירוק, עגבניות ונבטים עם רוטב לימון; העונה עם מלח ופלפל. באמצעות מרית, להעביר את הטופו לסלט, לזרוק בקלילות לשרת.