סלט טריז קלאסי עם Flatiron מושחר "קרוטונים" וגבינה כחולה
סלט טריז קלאסי עם Flatiron מושחר "קרוטונים" וגבינה כחולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת בצל, פלפל סדוק טרי, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו סלט טריז קלאסי עם רוטב גבינה כחולה, סלט טריז קלאסי עם רוטב גבינה כחול בהיר, ו סלט טריז גבינה כחולה קלאסי וסיור חוות סלט דול (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הסטייק לקוביות 1 אינץ'. מניחים בצד בטמפרטורת החדר.
מניחים את תערובת התבלינים בקערה רדודה. שימו את קוביות הסטייק בתערובת. מניחים בצד בשכבה אחת.
מניחים מחבת ברזל יצוק גדול מעל חום גבוה בינוני.
להוסיף 2 כפות שמן ולתת לו לקבל די חם, כמעט עישון. לאחר השמן במחבת חם (זה צריך להבהב) להוסיף כמה חתיכות של סטייק למחבת. אל תצטופפו, תעבדו בקבוצות. מהר להשחיר את הבשר על כל הצדדים, פונה לעתים קרובות. מבשלים כל אחד על 2 דקות בסך הכל עבור בינוני נדיר. להעביר אותם צלחת מרופדת מגבת נייר כדי לנקז כפי שהם מסיימים. המשך לבשל את הבשר בקבוצות עד שהוא כל מושחר. יהיה עליך לרענן את השמן פעם או פעמיים במהלך התהליך.
תן לזה להיות חם שוב לפני שתמשיך.להרכיב את הסלט: לקלף כמה מהשכבות החיצוניות הרחק ראש חסה קרחון. אתה צריך להישאר עם כדור הדוק, קומפקטי על 7 אינץ ' בקוטר. אתר את קצה הגבעול וחתוך אותו כדי ליצור פלחי 4 בגודל שווה.
מניחים כל טריז על צלחת הגשה עם כמה קרוטונים flatiron מושחרים מפוזרים סביב כל טריז. מחלקים את העגבניות, הבצל והצנוניות בין כל צלחת; לטפטף את הסלטים עם כמה כפות רוטב.
מקשטים עם גבינה כחולה שנותרה ועירית. מתבלים עם עוד פלפל שחור אם תרצו.