סלט יווני מטבל שכבות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל סלט יווני טבילה שכבות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-26 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שום, גבינת פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: סלט יווני שכבתי, סלט יווני שכבתי, ו סלט יווני שכבתי לקהל.
הוראות
מגררים את המלפפון על החורים הגדולים של פומפיה תיבת לתוך קערה. לזרוק עם 1/4 כפית מלח ויוצקים לתוך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה.
בואו לעמוד במשך 10 דקות. שימוש בידיים שלך ולעבוד עם קצת מלפפון בכל פעם, לסחוט את הנוזל העודף מתוך מלפפון ומניחים את המלפפון בקערה גדולה.
מוסיפים את היוגורט, פטה, שום, 1/4 כוס של מנטה קצוצה, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל לקערה עם מלפפון. מערבבים לשלב ולהוסיף יותר מלח ופלפל לפי הטעם.
לזרוק את העגבניות, בצל אדום, זיתים הנותרים 2 כפות נענע יחד בקערה בינונית.
מפזרים את התערובת על תערובת מלפפון.
מגישים את המטבל עם פיתה חמה או צ ' יפס ירקות.