סלט ים וקייל קלוי
סלט ים קלוי וכרוב דורש בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 207 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. אם יש לכם בצל, חומץ יין, כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 92% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: סלט כרוב עם סלק קלוי, סלט כרוב עם סלמון קלוי, ו סלט כרוב אדום קלוי.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). לזרוק את הבטטות עם 2 כפות שמן זית בקערה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומסדרים באופן שווה על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הבטטות רכות, 20 עד 25 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר במקרר.
בינתיים, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הבצל ושום עד הבצל יש caramelized לחום זהוב, על 15 דקות. מערבבים את הכרוב, בישול עד נבול ורך.
להעביר את תערובת כרוב לקערה, מגניב לטמפרטורת החדר במקרר.
לאחר כל החומרים יש מקורר, לשלב את הבטטות, כרוב, חומץ יין אדום, טימין טרי בקערה. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ומערבבים בעדינות לשלב.