קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

סלט ירוק עם גבינת עיזים אפויה

סלט ירוק עם גבינת עיזים אפויה
סלט ירוק עם גבינת עיזים אפויה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל 307 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שהוא פגע במקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם ירקות סלט תערובת אביב, רצועות בייקון, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 27%, וזה לא כל כך סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט שעועית ירוקה, גבינת עיזים וזיתים ירוקים, סלט ירוק עם תותים וגבינת עיזים, ו סלט ירוק מעורב עם גבינת עיזים ותמרים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 אום.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים גבינת עיזים לשמונה פרוסות; מברישים את שני הצדדים בשמן זית ומצפים בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
גבינת עיזיםגבינת עיזים
שמן זיתשמן זית
3
מניחים על תבנית אפייה לא משומנת.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים 5-6 דקות או עד שהגבינה מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בקערה גדולה שלבו ירקות סלט, חמוציות, אגוזי מלך ובייקון; מעבירים לפלטה. למעלה עם גבינה וקרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
חמוציותחמוציות
קרוטוניםקרוטונים
אגוזי מלךאגוזי מלך
גבינהגבינה
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מגישים עם רוטב לבחירתכם.

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -320 דולר.
אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו
אוסף טייטינגר טייטינגר מאת סבסטיאו סלגאדו
ניחוחות פרחוניים עזים להפליא,עם עקבות של יערה, צימוקים נדיבים, פירות חמים ודבש ושזיפים ירוקים. טעמים טריים, לא גמישים וגמישים עוזרים לאיזון ועושר היין.עשוי מענבי שרדונה ופינו נואר נבחרים הגדלים במיקרו אקלים המשובח ביותר בשמפניה. שרדונה נקטף מגרנד קרו של סי קאסטה דה בלאנס ופינו נואר מגיע מגרנד קרוס של מונטיין דה ריימס וקצה של ואל טוסה דה לה מרן.לאחר הקציר, ענבים נלחצים מיד בבתי העיתונות בכרמים. לחיצה ראשונה היא רק מיץ המשמש יין זה. התערובת היא לאחר התספוגה הראשונית, הקובוטה הסופית משלימה את התספוגה המשנית בבקבוק במרתפים הקרים של טייטינגר.על סבסטיולו סלגדוסבסטיולו סלגאדו נולד בשנת 1944 באיימור סקלס, ברזיל. הוא גדל במשפחה של שמונה ילדים בחווה של הוריו, והוא התלהב מהעולם הטבעי שסביבו, מהטיולים ביער, מביטים מהגבעות ומקשיבים לרכבות שהובילו את המינרלים המקומיים. לאחר שלמד כלכלה בבית הספר, החליט סבסטופולו לשנות קריירה ולהיות צלם, תוך התמקדות באהבתו לטבע. תצלומיו של סבסטיולו סלגאדו מבטאים טרגדיות אנושיות וסביבתיות, וית ' תמיד מצליחה למצוא יופי יוצא דופן, ובכך מציעה ניצוץ של תקווה. עבודתו מתמקדת במגוון הביולוגי של כדור הארץ, ומדגישה את מה שלא השתנה על ידי בני אדם. התצלום שנבחר לאוסף טייטינגר הוא הצהרה על מה הכי אוניברסלי ומקורי: חיים, פשוטים ושלווים.