סלט ירקות קלוי בשוק החקלאים-אבוקדו ממולא
שוק החקלאים קלוי סלט ירקות-אבוקדו ממולאים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את ארוגולה, עלי פטרוזיליה, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 15 שעות ו-30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. עם כפית ציון של 84% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו סלט שוק חקלאים עם Goudan בגילאי ו Portabellas קלוי, חקלאים שוק ירקות טריים לטחון, ו האדוק מצופה אגוז עם שוק החקלאים ירקות סאוט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
בקערה גדולה, לשלב את הגזר, קישואים, סקווש, ופלפל אדום. לזרוק עם 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל.
מורחים בשכבה 1 על גיליון אפייה מרופד רדיד וצולים במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם. כאשר נעשה, להפריש להתקרר.
הסר את גרעיני התירס על ידי עמידה קלח על צלחת או בקערה רדודה רחבה. הגדר את הלהב של סכין קטנה, חדה בצומת של הגרעינים וקלח. פרוס כלפי מטה כדי להסיר את הגרעינים. חזור על הליך זה, עובד בדרך שלך סביב קלח, עד שכל הגרעינים יוסרו. תניח בצד.
חותכים את האבוקדו לשניים לאורכו ולהסיר את הבור, משאיר את העור על.
מפזרים 1 כף מיץ לימון כדי למנוע אבוקדו מ discoloring.
בקערה גדולה, מערבבים ירקות קלויים, תירס, מיץ לימון שנותר, 1 כף הנותרים שמן זית, ועשבי תיבול טריים. טעם ו reseason עם מלח ופלפל, במידת הצורך.
מניחים כל אבוקדו חצי על מיטה קטנה של ירקות מעורבים או ארוגולה, אם משתמשים. מעל כל אבוקדו חצי עם מנה נדיבה של סלט ירקות קלוי.
מפזרים גרידת לימון על גבי ומגישים.