סלט כוסמת חם עם שאלוט קלוי, תפוחים ופריזה
סלט כוסמת חם עם שאלוט קלוי, תפוחים, ופריזה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 516 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. אם יש לך חומץ שרי, חרדל דיז'ון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 82%. מתכונים דומים: עוף צלוי בחרדל עם סלט פריזה חם, אצבעות ובייקון, סלט פריזה, תפוחים ופרמזן, ו סלט Radicchio עם פריזי ותפוחים.
הוראות
להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים כוסמת, מכסים, ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים עד שהמים נספגים, כ -10 דקות. תניח בצד.
לזרוק שאלוט ותפוחים עם 1/2 כפית. כל מלח ופלפל ו-1 כף. שמן, מורחים על תבנית אפייה, וצולים, ערבוב מדי פעם, עד תפוחים הם זהובים ובקושי מכרז ובצלצלים הם caramelized קלות, 12 עד 15 דקות.
להקציף יחד הנותרים 4 כפות. שמן, נשאר 1/2 כפית. כל מלח ופלפל, חומץ, חרדל, ודבש בקערה גדולה.
הוסף כוסמת שמורה, תפוחים חמים בצלצלים, frise, פטרוזיליה ולזרוק בעדינות.
* מצא במעבר הבינלאומי עם המרכיבים מזרח אירופה.