סלט כרוב אפרסק פיקנטי
. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. לך לחנות ותביא מיץ לימון, מלח, רוטב צ'ילה אסייתי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט כרוב חריף, סלט כרוב חריף, ו סלט כרוב מתוק ומתובל (מתכונים דומים).
הוראות להקציף מיונז, חרדל דיז 'ון, רוטב צ' ילה אסיה, מיץ לימון, חומץ אורז, שמן צמחי, וסוכר בקערה עד ההלבשה חלקה. מתבלים במלח ופלפל אדום.
מניחים כרוב לתוך קערה גדולה; מוסיפים אפרסקים 1 כף עירית. לזרוק קלות עד בשילוב.
יוצקים רוטב על סלט כרוב ומערבבים עד מצופה.
מכסים סלט כרוב בניילון נצמד וצינה עד שהטעמים התפתחו וכרוב מתרכך מעט, כ -30 דקות. התאם תיבול, לערבב שוב, ומפזרים 1 כפית עירית לפני ההגשה.
מרכיבים מנות :
1 צביטה פלפל קאיין, או לפי הטעם 2 1 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל. חרדל דיז'ון 1 לימון, juiced 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק 2 אפרסקים טריים, מגולענים וקצוצים 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) רוטב פלפל אסייתי צ'ילה (כגון סמבל אולק) 2 (חוֹרֶף) חומץ אורז 6 ריבס, קצוץ טרי או קפוא מלח לפי הטעם 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) 2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות 1 1 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל. סוכר לבן