סלט כרוב ברוקולי מתוק
אם יש לך חמוציות, סוכר, מיונז רגיל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. וזה די טוב. נסו סלט כרוב ברוקולי עם רוטב מתוק ומתובל, סלט ברוקולי מתוק עם חמוציות, ו אל תוותר על סלט הברוקולי הפריך והמתוק בטעם תפוח. (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף תערובת ברוקולי עם מים קרים; לנקז היטב.
מערבבים יחד מיונז, סוכר וחומץ בקערה גדולה; מוסיפים סלט כרוב, בצל, אוכמניות מיובשות, משליכים בעדינות למעיל. כיסוי וצינה 8 שעות.
מפזרים בייקון, אם תרצה, פקאנים רק לפני ההגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Craisins עבור חמוציות מיובשות ממותקים.