סלט כרוב ירוק עם רוטב בייקון חם עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו חומץ יין, בצל, דבש, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: סלט חורף עם רוטב זרעי סלרי חם, סלט כרוב עם רוטב בייקון חם, ו סלט ירקות חורף חם.
הוראות
1
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד חום זהוב. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיפים גבינת שמנת ו -6 המרכיבים הבאים( גבינת שמנת דרך פלפל); מערבבים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
פלפל
4
הסר מחבת מחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
להוסיף כרוב, סלק ירוק, ו chard שוויצרי למחבת; לזרוק למעיל. לכסות ולתת לעמוד 30 שניות. מחלקים סלט כרוב באופן שווה בין 2 צלחות; העליון כל עם בייקון קצוץ.