קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

סלט כרוב עוף וייטנאמי

סלט כרוב עוף וייטנאמי
מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. . מתכונים דומים: כרוב וייטנאמי וסלט עוף, סלט עוף וכרוב וייטנאמי, ו Nail Shop Eats-תחרות סלט כרוב עוף וייטנאמי.

הוראות

1
בקערה גדולה, לזרוק יחד את הכרוב, בצל, ועוף. לזרוק עם שמן זית עד שהכל מצופה קלות. מתבלים במלח ופלפל וממשיכים לזרוק תוך הוספת מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הוסף מספיק מיץ לימון, כך שתוכל לטעום אותו בכל ביס. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה. ככל שהוא קובע יותר את הטעמים רשת יחד וטוב יותר זה טעים!
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים