קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

סלט כרוב עוף וייטנאמי

סלט כרוב עוף וייטנאמי
מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. . מתכונים דומים: כרוב וייטנאמי וסלט עוף, סלט עוף וכרוב וייטנאמי, ו Nail Shop Eats-תחרות סלט כרוב עוף וייטנאמי.

הוראות

1
בקערה גדולה, לזרוק יחד את הכרוב, בצל, ועוף. לזרוק עם שמן זית עד שהכל מצופה קלות. מתבלים במלח ופלפל וממשיכים לזרוק תוך הוספת מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הוסף מספיק מיץ לימון, כך שתוכל לטעום אותו בכל ביס. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה. ככל שהוא קובע יותר את הטעמים רשת יחד וטוב יותר זה טעים!
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן