קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות15
ציון בריאות20
מגזין

סלט כרוב ראמן פריך

סלט כרוב ראמן פריך
סלט כרוב ראמן פריך דורש סביב 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון חינם חלב זה משרת 15 . מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מתכון זה אופייני למטבח היפני. גשו לסופר וקנו שקדים פרוסים, חומץ, אטריות ראמן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. הציון הזה די טוב. נסו סלט כרוב אטריות ראמן, סלט כרוב ראמן / סלט כרוב, ו סלט סלט כרוב אטריות ראמן (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים תערובת סלט כרוב בקערה גדולה; מוסיפים אטריות ראמן כתושות, שקדים, גרעיני חמנייה ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
אטריות ראמןאטריות ראמן
תערובת אטריות לבישול מהיר ורוטב שמנת ועיריתתערובת אטריות לבישול מהיר ורוטב שמנת ועירית
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים היטב.
3
יוצקים חומץ לצנצנת ומוסיפים חבילות תיבול מאטריות ראמן; מכסים את הצנצנת ומנערים עד שהתיבול מעורבב לחומץ.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמןאטריות ראמן
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4
יוצקים רוטב על תערובת סלט כרוב; לזרוק למעיל. מקררים לטעמים לתערובת, בערך 1 שעה.

יין מומלץ: ריזלינג, רוטב שומשום יפני, סוביניון בלאן

ריזלינג, סאקה וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור אטריות ראמן. סאק: זו בחירה ברורה כשמדובר באוכל יפני. אם אתה רוצה לדבוק יין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. מרתפי פורג ' קלאסיק ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
# 31 יין הצופה העליון 100 של 2017 פורג מרתפים' היין החשוב ביותר שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח סנקלייק. התסיסה מתרחשת עם שמרים מקומיים בחביות צרפתיות ניטרליות (65%) והשאר בנירוסטה. עם רמת בשלות זו, התסיסה נמשכה בסוף האביב על מנת לסיים את יבש העצם.חבוש, לימון, שומר ולוחלהתערבב עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.