סלט לחם בלט
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו סלט לחם בלט. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ארוגולה לתינוק, לחם פריך, עלי בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 45%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סלט לחם בלט, סלט לחם בלט, ו סלט לחם בלט.
הוראות
חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. משרים את הבצל בקערת מים קרים בזמן שאתם מכינים את הסלט.
בעבודה בקבוצות, מבשלים את הפנצ ' טה בשכבה אחת במחבת גדולה על אש בינונית עד שהיא פריכה, כ -4 דקות לכל צד.
מעבירים למגבות נייר לניקוז; שמרו את הטפטופים.
שלב 1 כף כל שמן זית וטפטופי פנצ ' טה בקערה קטנה. זורקים עם קוביות הלחם על תבנית עם נייר אפייה ומפזרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל; מורחים בשכבה אחידה.
אופים, תוך ערבוב פעם אחת, עד קלוי קל, כ -15 דקות.
מסננים את הבצל וקוצצים את כל הפנצ ' טה למעט 6 פרוסות.
מוסיפים לקערה גדולה עם העגבניות, הארוגולה, הבזיליקום, הזיתים, הלחם, החומץ ושאר 3 כפות שמן הזית. זורקים ומתבלים במלח ופלפל.
מחלקים את הסלט בין קערות. מעל כל אחד מהם מעט סלטה ריקוטה וחתיכת פנצ ' טה שמורה.