רביולי אפונה ירוק במרק לימון
רביולי אפונה ירוק במרק לימון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-6 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם עטיפות טון וון, פטרוזיליה ואפונה, מרק עוף qt, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רביולי דלעת עם מרק, מרק ליקי עם רביולי, ו רביולי סרטן במרק זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
כוח אפונה דרך הדיסק הדק של טחנת מזון לתוך קערה כדי להסיר עורות.
לבשל שאלוט בשמן במחבת קטנה על חום נמוך בינוני, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך.
הסר מן החום ומערבבים לתוך פירה אפונה עם גבינה ופירורים. מילוי העונה עם מלח ופלפל.
שים עטיפת טון 1 וון על משטח מקומח קלות, שמירה על עטיפות שנותרו מכוסות בניילון נצמד, ותל כפית רמה של מילוי במרכז. בעדינות לצנן את הקצוות של העטיפה עם קצה האצבע טבול במים לקפל כדי ליצור משולש, לחיצה למטה סביב מילוי כדי לאלץ את האוויר החוצה וללחוץ על הקצוות יחד בחוזקה כדי לאטום. להרטיב 1 קצה של צד ארוך של משולש ולקפל את הקצה הנגדי מעל, יצירת צורת כובע קטנה, ואז קמצוץ מסתיים יחד כדי לאטום.
להעביר מגבת מטבח יבשה ולעשות 17 רביולי יותר באותו אופן.
מערבבים מרק, שום, גרידה, ומלח ופלפל לפי הטעם בסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים רביולי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה, 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן לנקז.
מחלקים רביולי בין צלחות מרק (3 כל) מרק מצקת עליהם, השלכת שום.
* רביולי עשוי להתבצע • אבל לא מבושל, 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה, במחבת מרופדת במגבת מטבח יבשה.