גשו לסופר וקנו חזיר, אבקת חרדל, גבינה שוויצרית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה טוב. נסו סלט מוריס, סלט kachumber או סלט kuchumber-סלט ירקות הודי, ו סלט מקסיקני-סלט זה לא רק סלט זה ארוחה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את הרוטב על ידי לטאטא יחד את החומץ, מיץ לימון, מיץ בצל, סוכר, דיז ' ון, חרדל יבש ומיונז.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מוסיפים את הפטרוזיליה והביצה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
בקערה גדולה, לשלב את החזיר, טורקיה, גבינה וחמוצים.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב. מחלקים את החסה בין הצלחות, למעלה עם סלט ומקשטים כל צלחת עם 2 זיתים.