סלט מלון גבינת קוטג
סלט מלון גבינת קוטג'הוא לקטו אובו צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 17 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 322 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. אם יש לכם מלון, אגוזי מלך, צימוקים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 84%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: סלט גבינת קוטג'עם גבינת פטה ואגוזים, סלט גבינת קוטג'עם גבינת פטה ואגוזים, ו סלט גבינת קוטג'עם גבינת פטה ואגוזים.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את גבינת קוטג', צימוקים ואגוזי מלך. כף לתוך טריזי מלון.
מפזרים גרנולה; למעלה עם קיווי.
מגישים מיד על צלחות מרופדות חסה.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
סלט בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אחוזת ביאן נסידו שרדונה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 53 דולר לבקבוק.
ביאן נאצידו אסטייט שרדונה
ניחוחות מזמינים של לימון מאייר, קמומיל וקש חתוך פרצו מהכוס. הכניסה הבהירה מניבה לחיך צפוף ואנרגטי שכולו קווים ישרים ומינרליות השקיית פה.