תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מלון וסלט תאנה עם פרושוטו ו טפטוף בלסמי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 159 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלון דבש, שמן זית, תאניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: פרושוטו-מלון נושך עם טפטוף ליים, פרושוטו עטוף, גורגונזולה ממולא תאריכים עם דבש-רסס בלסמי, ו ברוסקטה חומץ בלסמי, פרושוטו, מלון,.
הוראות
1
להביא חומץ לרתיחה בסיר קטן על אש בינונית נמוכה; לבשל עד סירופי מופחת 3 כפות( כ 10 דקות), ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום.
3
מערבבים שמן, מיץ, פלפל, ומלח בקערה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיף ירקות סלט; לזרוק בעדינות. מחלקים מלון בין 4 צלחות; העליון עם סלט ירקות. מסדרים פרושוטו ותאנים על סלט ירקות; רסס עם סירופ בלסמי.