סלט מלפפון עם רוטב טחינה לוקח בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 67 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 דיאט. מתכון זה של מתכונים פשוט דורש גרידת לימון, מים חמים, טחינה שומשום ופטרוזיליה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. נסו סלט חומוס מלפפון עם רוטב טחינה למוני, פלאפל אפוי וסלט אטריות מלפפון עם רוטב מנטה-טחינה, ו רוטב סלט טחינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
זרע ולפרוס את המלפפונים: אם קליפות מלפפון הם עבים או מרירים, לקלף אותם. אם לא, תשאיר אותם. פורסים את המלפפונים לאורך. לגרוף את הזרעים עם כפית קטנה. חותכים את המלפפונים שוב לאורך ולאחר מכן לחתוך לרוחב לחתכים 1/4 אינץ 'ל 1/3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
לזרוק עם מלח ולתת ניקוז: לזרוק את מלפפונים זרע, מלפפונים חתוכים במסננת עם כף מלח.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
תן לנקז בכיור בזמן שאתה קוצץ את כל השאר ולעשות את הרוטב.
4
הפוך את הרוטב: בקערה גדולה, לערבב את הטחינה, מיץ לימון ומים חמים עד בשילוב. מערבבים את השום, גרידת לימון ובצל אדום.