קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות2
ציון בריאות20
מגזין

סלט מעורב פרג

סלט מעורב פרג
סלט מעורב זרעי פרג יכול להיות בדיוק המתכון הנטול גלוטן והראשוני שחיפשתם. מתאים ל-2 מנות. תמורת 98 סנט למנה, מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 76 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-5 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ירקות סלט קרועים, תערובת שבילים, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד הכי טוב בתור מזנון, והוא נעשה תוך כ-5 דקות. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 74%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סלט תותים ומעורב ירוק עם ויניגרט פרג, חטיפי גרנולה של פרג שקדים לעוס (גם וריאציה של זרעי פרג לימון), וקאפקייקס מיני מנצחים קוקוס עם קרום פרג, מילוי צימוקים של מוסקט , וציפוי פטרוזיליה עם קוקוס קלוי, טופי פשתן ופרג, ושושנים אורגניות.

הוראות

1
בקערת הגשה קטנה, משלבים את הירוקים של הסלט, תערובת השבילים, הבצל וכפית גבינה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מטפטפים רוטב לסלט; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פריכיות שיפון מתובלות מרוסקות גספריכיות שיפון מתובלות מרוסקות גס
3
מפזרים את שאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. הבקבוק הזוהר של Dom Perignon Vintage עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-279 דולר לבקבוק.
Dom Perignon Vintage Luminous Bottle
Dom Perignon Vintage Luminous Bottle
זר הפתיחה מורכב וזוהר, ערבוב של פרחים לבנים, פרי הדר ופירות אבן. האפקט הכולל מוגבר על ידי הרעננות של זרעי אניס ונענע כתושה. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים פיקנטיים, עציים וצלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מוחלט בין האף לחיך. האופי הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון, האתלטי שלו בא לידי ביטוי גם בחום. הפרי מודגש וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת היטב. העמידות שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה ביותר. היין נהנה דואליות: חמימות ורעננות, זיווג בשר ויוד, מבושל ונא. תבלינים מעצימים ומדגישים את התסיסה של 2008 ומצפיפות את היין. דום פריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, מרקמים ועניינים.