זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם אבקת שום, ערמוני מים, אפונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 32%. נסו ארוחת ערב סלט טעימה, טעים בראוניז, ו טעים לטרוף עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערת סלט גדולה מאוד, שכבו את הרומיין, הבצל, ערמוני המים והאפונה.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
שלב את המיונז, החלב, החומץ ואבקת השום; מורחים על אפונה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. שרדונה מיגל טורס קורדילרה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
מיגל טורס קורדילרה שרדונה
האף מציג מורכבות ארומטית רבה, חושף הערות פרחוניות, אפרסק וליצ ' י. טרי בחיך, עם חומציות עסיסית, ורצף ברנדי שהוא סימן ההיכר של קרקעות הגיר של לימארי.נשגב עם קוויאר. אידיאלי עבור שותף עבור פורל וסלמון מעושן, פירות ים טריים וכל מנות דגים, אם אפוי או ברוטב.