סלט מתחת לים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט מתחת לים. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 58 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, חצאי אגס בסירופ, ג'לי בטעם ליים ג' לטין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, סלט kachumber או סלט kuchumber-סלט ירקות הודי, ו סלט מקסיקני-סלט זה לא רק סלט זה ארוחה.
הוראות
מסננים אגסים, הזמנה 3/4 כוס הסירופ. קוביות אגסים; להפריש.
מערבבים מים רותחים לתוך ג ' לטין ומלח בקערה בינונית לפחות 2 דקות עד מומס לחלוטין. מערבבים בסירופ שמורות ומיץ לימון.
יוצקים תערובת ג 'לטין 1-1 / 4 כוסות למחבת כיכר 8x4 אינץ' או עובש 4 כוס מרוסס עם ספריי בישול. להכניס למקרר על 1 שעה או עד שנקבע אבל לא המשרד (צריך להיצמד לאצבע כאשר נגע וצריך תלולית).
מקציפים את שאריות תערובת הג ' לטין בהדרגה לתוך גבינת שמנת עד חלקה. מערבבים באגסים וקינמון. כפית מעל ג ' לטין ברור במחבת.
מקררים 4 שעות או עד המשרד. Unmold.
חותכים ל 8 פרוסות. לאחסן שאריות ג ' לטין עובש במקרר.