סלט ניסואז
סלט ניסואז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 234 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא פלפל, עגבניות שרי, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. עם כפית ציון של 87% המנה הזו מעולה. נסו סלט ניסואז חם, סלט ניסואז, ו סלט ניסואז (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בצנצנת קטנה; לכסות בחוזקה, ולנער במרץ. תניח בצד.
לשטוף שעועית; להסיר קצוות. מסדרים שעועית באוניית ירקות מעל מים רותחים. מכסים ואדים 5 דקות או עד פריך במכרז.
לשטוף תפוחי אדמה. מבשלים במים רותחים כדי לכסות 20 דקות או רק עד מכרז.
חותכים תפוחי אדמה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מערבבים שעועית ירוקה, תפוחי אדמה, פלפל אדום מתוק, ובצל; לזרוק בעדינות.
הוסף חצי תערובת חומץ; לזרוק בעדינות. כיסוי וצינה 2 שעות.
מברשת סטייק טונה עם 1/2 כפית שמן זית.
מניחים על מתלה של מחבת מטלית מצופה ספריי בישול. Broil 5 1/2 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלי נפתח חלקית) 3 עד 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. פיתיתים דגים לחתיכות.
מניחים תרד על צלחת הגשה. מסדרים תערובת שעועית ירוקה, טונה, עגבניות וזיתים באופן שווה על תרד.
טפטוף שנותר תערובת חומץ באופן שווה על סלט.