קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

סלט ניקויז קלאסי

סלט ניקויז קלאסי
סלט ניקויז קלאסי עשוי להיות רק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. תמורת 2.88$ למנה, מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, הידידותי ל-fodmap והפסקטארי הזה מכיל 367 קלוריות, 26 גרם חלבון ו-17 גרם שומן למנה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. 4 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. גשו לסופר וקנו חסה בוסטון, פלפל, חומץ יין לבן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 81%, המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סלט ניקואז קלאסי, סלט ניקואז וסלט ניקואז.

הוראות

1
שמים את תפוחי האדמה בסיר בינוני; מכסים במים קרים ומתבלים במלח. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה ומבשלים עד שהמזלג רך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים ומעבירים לקערה בינונית; מטפטפים את היין ומצננים. שומרים את הסיר.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בינתיים מביאים לרתיחה סיר נפרד עם מים מומלחים. ממלאים קערה במי קרח מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את ה-haricots verts למים הרותחים; מבשלים עד שהוא רך וירוק בהיר, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מסננים ומיד צוללים לתוך מי הקרח להתקררות; מסננים ומייבשים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
מניחים את הביצים בסיר השמור ומכסים במים קרים בכ-1 אינץ'. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, מכסים, מסירים מהאש ונותנים לעמוד, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מסננים, ואז העבירו מתחת למים קרים להתקררות. מקלפים מתחת למים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1
טורפים בקערה את החומץ, השאלוט, החרדל, הטימין, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
טורפים פנימה את שמן הזית בזרם איטי ויציב עד לקבלת אמולסיה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
זורקים את העגבניות בקערה קטנה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים כ-1/4 כוס רוטב לתפוחי האדמה ומערבבים. חוצים את הביצים הקשות לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מחלקים את החסה בין 4 צלחות. מסדרים מעל את תפוחי האדמה, החריפים, הצנוניות, הביצים הקשות והטונה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
6
יוצקים את כל המיצים מהעגבניות לתוך הרוטב, ואז מוסיפים את העגבניות לצלחות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
7
מזלפים את הרוטב ומעליו את הזיתים.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
8
צילום של ג'וני מילר

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, שמפניה, בורדו, בורדו לבן, Gruener Veltliner

סלט ניקואז עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן ושמפניה. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Cupcake Vineyards פינו נואר. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
קאפקייק וויניארדס פינו נואר
קאפקייק וויניארדס פינו נואר
ליין הזה יש גוון נופך מקסים וניחוחות מבעבעים של דובדבנים שחורים, תותים בשלים, פטל אדום ורמז לתבלינים עם גימור קרמי.