סלט סטייק וצ'יפס
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לך טריזים תפוחי אדמה, סלט עשבי תיבול, רוטב סלט דבש וחרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סטייק וצ'יפס, קטשופ תוצרת בית עם הסטייק הטוב ביותר וצ'יפס בגריל אי פעם, ו סטייק חסון עם צ'יפס מוערם.
הוראות
מבשלים את תפוחי האדמה: מפזרים את הפרוסות הקפואות בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה ואופים עד להזהבה ופריכה, על פי הוראות מנות.
מבשלים את הסטייקים: בעוד תפוחי האדמה בתנור, מחממים את השמן במחבת עד חם, ומטגנים את הסטייקים במשך 2-3 דקות בכל צד.
הסר את הסטייקים מהמחבת ולהשאיר לנוח כמה דקות לפני חיתוך לרצועות דקות.
להרכיב את המנה: כאשר תפוחי האדמה נעשים, מפזרים אותם עם קצת מלח ופלפל שחור. להטות את סלט עלים לתוך קערה ולזרוק עם 4 כפות של הרוטב. מחלקים את הסלט בין 4 צלחות, למעלה עם תפוחי אדמה ולאחר מכן את הסטייק.
טפטוף על ההלבשה הנותרת ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן
סלט בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.