קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

סלט סלמון מעושן

סלט סלמון מעושן
מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 32 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. אם יש לכם פלפל, צלפים, סלרי בקוביות קטנות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט סלמון מעושן, סלט פסטה סלמון מעושן, ו סלט סלמון מעושן עם רוטב Bearnaise Dilled.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע.קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום ומניחים את צד עור הסלמון על נייר הכסף.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטפטף את השמן על הסלמון, לשפשף אותו לתוך שכבה אפילו עם האצבעות שלך, ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
אופים את הסלמון עד שהוא פשוט אטום כל הדרך או במרכז החלק העבה ביותר של פילה רושם 57° עד140 על מדחום מיידי לקרוא, על 10 עד 17 דקות.באמצעות מרית שטוחה כדי להגיע בין העור והבשר, להרים את הסלמון ולהעביר אותו לצלחת, עוזב את העור מאחור. (זה בסדר אם הסלמון מתפרק קצת.) להיפטר רדיד ועור.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
בואו הסלמון להתקרר מעט בטמפרטורת החדר, על 5 דקות. מקררים חשופים עד מקורר לחלוטין, לפחות 2 שעות. (אם אתה לא משתמש בו מיד, מכסים את הסלמון הצונן ומקררים אותו עד 24 שעות.) מערבבים יחד את הבצל והחומץ בקערה גדולה, לא מגיבה ולתת לו לשבת במשך 15 דקות.באמצעות הידיים שלך, פתית את הסלמון הצונן לחתיכות בגודל ביס ומניחים אותם בקערה עם תערובת בצל וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בעדינות לשלב, נזהרים לא לשבור את הסלמון יותר מדי. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6
מגישים מיד או להירגע עד 4 שעות.