קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

סלט סלמון מעושן

סלט סלמון מעושן
מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 32 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. אם יש לכם פלפל, צלפים, סלרי בקוביות קטנות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט סלמון מעושן, סלט פסטה סלמון מעושן, ו סלט סלמון מעושן עם רוטב Bearnaise Dilled.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע.קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום ומניחים את צד עור הסלמון על נייר הכסף.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטפטף את השמן על הסלמון, לשפשף אותו לתוך שכבה אפילו עם האצבעות שלך, ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
אופים את הסלמון עד שהוא פשוט אטום כל הדרך או במרכז החלק העבה ביותר של פילה רושם 57° עד140 על מדחום מיידי לקרוא, על 10 עד 17 דקות.באמצעות מרית שטוחה כדי להגיע בין העור והבשר, להרים את הסלמון ולהעביר אותו לצלחת, עוזב את העור מאחור. (זה בסדר אם הסלמון מתפרק קצת.) להיפטר רדיד ועור.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
בואו הסלמון להתקרר מעט בטמפרטורת החדר, על 5 דקות. מקררים חשופים עד מקורר לחלוטין, לפחות 2 שעות. (אם אתה לא משתמש בו מיד, מכסים את הסלמון הצונן ומקררים אותו עד 24 שעות.) מערבבים יחד את הבצל והחומץ בקערה גדולה, לא מגיבה ולתת לו לשבת במשך 15 דקות.באמצעות הידיים שלך, פתית את הסלמון הצונן לחתיכות בגודל ביס ומניחים אותם בקערה עם תערובת בצל וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בעדינות לשלב, נזהרים לא לשבור את הסלמון יותר מדי. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6
מגישים מיד או להירגע עד 4 שעות.