סלט סלמון מעושן עם ויניגרט כתום
סלט סלמון מעושן עם ויניגרט כתום דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, סלמון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט סלמון מעושן עם ויניגרט Caper, סלט סלמון מעושן עם ויניגרט לימון, ו סלט תרד עם סלמון מעושן, הכל קרוטונים בייגל וויניגרט לימון-Caper (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים את מיץ התפוזים, שמן זית, מיץ לימון וגרידת תפוזים ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הסלמון ואת הבצל האדום וזורקים למעיל עם הרוטב. מסדרים את הסלט על צלחת ומגישים.
המלצת יין: העושר השמנוני של סלמון מעושן הוא התאמה קלאסית עם lemony-יבש זפת של שמפניה. חפש תמוכות nonvintage מ Taittinger או Perrier-Jout.
הערות: השתמש סלמון ארוז במים או טונה, או לנסות את הדג הלבן מעושן טעים ועדין כי הוא זמין בדואר ממזונות Ojibwe של מינסוטה, 218-335-
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.